diumenge, 27 de febrer del 2011

Aquest cap de setmana entren aires nous i refrescants a L'Escala

Bé, un altre cap de setmana a punt d'acabar...
Dissabte, abans no entrés aquesta grupada, vam poder gaudir, amb la Roser, d'una xerrada d'aquelles tan interessants. Com molts ja sabeu el conseller Ferran Mascarell ens va visitar a L'Escala. Els que vam poder anar-hi vam gaudir amb les seves reflexions sobre el catalanisme.






Per altra banda, també estic molt contenta de la manera com anem treballant per formar el nou equip. Aviat començarem a presentar-vos tota la gent que m'acompanya en aquesta nova aventura... aquest nou projecte que té l'objectiu que tots plegats, tota la gent de L'Escala gaudeixi d'una vila com cal. I per això cal un equip amb moltes ganes de treballar, d'escoltar a la gent, que la gent els senti a prop... I sento que ho estem creant...

diumenge, 20 de febrer del 2011

L'Escala al congrés de Convergència

Com us deia ahir, us ensenyaré algunes fotos del congrés de Convergència d'aquest cap de setmana. 

A part de les fotos també us vull fer arribar la meva emoció de pertànyer a un equip tan gran. Aquests dos dies a Montbrió del Camp he pogut constatar que la feina que estem fent amb tot l'equip de gent que m'envolta està anant a bon port. Les idees, les premises, les activitats... tot el que anem desenvolupant i treballant forma part d'una manera de fer on el principal objectiu és escoltar i estar al costat de la gent de L'Escala.

He pogut conversar amb la gent que dirigeix el partit a nivell nacional i amb altres candidats de Convergència a les alcaldies de tot Catalunya. La veritat és que sorprén veure com, sense haver parlat entre nosaltres prèviament, anem tots en la mateixa línia. Això és important. Representa un nivell de coherència on L'Escala en sortirà molt beneficiat.





dissabte, 19 de febrer del 2011

Em sento contenta per la feina que estem fent

Pels qui ja em comenceu a llegir al meu bloc, us vull demanar disculpes per no haver escrit abans. Ha estat una setmana molt intensa, i a més el curs d'hivern de Convergència... Tot i això, vull aprofitar per fer uns comentaris sobre la feina que estem fent.

CiU de L'Escala està últimant els detalls per tancar la llista per a les properes eleccions. Estem molt contents perquè el nou equip que estem formant es basa en un grup d'escalencs i escalenques molt ben preparats per gestionar els recursos del nostre municipi.  Estem fent molta feina, i no només en el Ple municipal. Se'ns ha criticat pel fet de no treballar i deixar passar el temps. Qui vulgui perdre el temps criticant, que ho faci. CiU tenim molt clar que el més important és treballar per tots vosaltres i és el que estem fent ara mateix. Estem al vostre costat i ens agrada escoltar tot el que ens expliqueu. Hi ha coses que estan bé i altres que no. I és molt clar, que ja ho sabeu.  Hi ha moltes maneres de treballar, i CiU ha canviat per trobar la fòrmula més òptima per trobar la que millor s'adapti a les noves necessitats del nostre municipi. 

Vull agrair a totes les persones que esteu dipositant tanta confiança i il·lusió en la nostra manera de fer. De veritat, moltes gràcies.

Quan pugui, us ensenyaré algunes fotos del congrés :)

dimarts, 1 de febrer del 2011

Parlant i Escoltant amb la Gent de L'Escala



Ahir al vespre vam continuar amb les xerrades al costat de les entitats de casa nostre. Aquesta vegada, amb el Futbol Club de L'Escala, vam passar una bona estona parlant dels interessos i necessitats. S'acosten temps complicats, i la nostra prioritat és estar al costat de la gent. Per aquesta raó ens agrada tant poder escoltar i estar, de tu a tu, amb tothom que pot aportar tantes coses per L'Escala.

Estem fent una bona feina. Tenim moltes ganes de treballar de valent, amb seny, i res millor que fer-ho amb escalencs com són, per exemple, els del club de futbol. Hem d'aprendre molt de la gent que porta molt de temps treballant pel nostre poble. És la feina de cadascuna de les persones que formen L'ESCALA la que farà que les coses canviïn a millor. És el treball individual que dóna sentit al conjunt de la nostra vila. Parlant i escoltant tots hi guanyarem.