dissabte, 19 de febrer del 2011

Em sento contenta per la feina que estem fent

Pels qui ja em comenceu a llegir al meu bloc, us vull demanar disculpes per no haver escrit abans. Ha estat una setmana molt intensa, i a més el curs d'hivern de Convergència... Tot i això, vull aprofitar per fer uns comentaris sobre la feina que estem fent.

CiU de L'Escala està últimant els detalls per tancar la llista per a les properes eleccions. Estem molt contents perquè el nou equip que estem formant es basa en un grup d'escalencs i escalenques molt ben preparats per gestionar els recursos del nostre municipi.  Estem fent molta feina, i no només en el Ple municipal. Se'ns ha criticat pel fet de no treballar i deixar passar el temps. Qui vulgui perdre el temps criticant, que ho faci. CiU tenim molt clar que el més important és treballar per tots vosaltres i és el que estem fent ara mateix. Estem al vostre costat i ens agrada escoltar tot el que ens expliqueu. Hi ha coses que estan bé i altres que no. I és molt clar, que ja ho sabeu.  Hi ha moltes maneres de treballar, i CiU ha canviat per trobar la fòrmula més òptima per trobar la que millor s'adapti a les noves necessitats del nostre municipi. 

Vull agrair a totes les persones que esteu dipositant tanta confiança i il·lusió en la nostra manera de fer. De veritat, moltes gràcies.

Quan pugui, us ensenyaré algunes fotos del congrés :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada