dissabte, 19 de març del 2011

I continuem acostant-nos per escoltar als escalencs...

Ja fa un temps que amb tot l'equip de CiU ens anem trobant amb entitats, empreses, gent del municipi, veïns, etc. amb l'objectiu de conèixer de primera ma quins són els interessos i les necessitats de tots aquells qui viviu a L'Escala.

Haig de reconèixer que ha estat una feinada impressionant coordinar totes les entrevistes i poder arribar a tothom amb qui ho hem fet... però ha valgut la pena. És molt maco veure com la gent t'agraeix el fet de què l'escoltin, que et preocupis de veritat per tots ells. Nosaltres estem segurs que si volem governar bé hem d'aprendre a escoltar. Escoltar per poder treballar amb armonia amb la realitat que ens envolta per així poder solucionar problemes i tirar endavant projectes engrescadors que siguin útils a la nostra vila.

A més a més, un cop ja anem acabant aquestes rondes d'entrevistes, anem recopilant molts temes que són importants pel nostre municipi. Un cop ho hem recopilat, però, hem decidit continuar i anar més enllà per tal que aquesta informació arribi al major nombre de gent. I parlar-ne. I escoltar. I poder debatre punt per punt. Per això us convido a contactar amb nosaltres en els següents punts:

http://www.lescalaciu.cat/form.html Formulari del nostre web per enviar-nos propostes, idees...
info@lescalaciu.cat
Dins el nostre perfil de Facebook, hem creat el grup JO TAMBÉ CANVIO L'ESCALA. En aquest grup podem anar deixant comentaris sobre els temes proposats.

Recordeu que qui guanya en unes eleccions és la ciutadania, és a dir, tots vosaltres. I guanyeu perquè sou vosaltres qui decidiu qui governarà i qui podrà desenvolupar les millors polítiques pel nostre municipi. Per això us animo a participar, a deixar la vostra opinió, a crear un intercanvi d'idees per aconseguir el canvi que tan mereixem tots plegats.

mari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada