dimecres, 11 de maig del 2011

Dinar i Tertulia

Entre acte i acte, porta a porta, xerrades, escoltar a la gent, etc. miro de trobar alguna estona per escriure... I mira que m'agrada parlar amb la gent i dedicar-hi temps... ja em coneixeu!! Però s'ha de reconèixer que també una necessita una estona de pau i tranquilitat per recopilar tot el que va rebent... tot i que aquests dies sembla impossible...

Bé, només us volia recordar que aquest diumenge 15 de maig farem un dinar popular a la Llotja de Pescadors. Hi haurà inflables per la mainada i, sobretot, un bona estona per poder fer-la petar amb tothom... Volem que sigui un lloc agradable on poder passar un bon migdia de diumenge. A més a més, sembla ser que el temps ens acompanyarà.

Serà a la una del migdia. Qui vulgui venir, pot trucar fins demà dijous als telèfons 609383039 / 972770002. Preu 10€, mainada fins a 10 anys gratuït.

Us deixo amb algunes fotos de la reunió que vam fer ahir a la nit amb comerciants de la nostra vila, on vam presentar el programa específic pel que fa el comerç. Moltes gràcies a tots i totes que vau venir!!

Mari


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada