dilluns, 23 de maig del 2011

Moltes gràcies a tots

Bé, ara ja han passat les eleccions, i tornem a la vida normal. Val a dir que no puc evitar estar trista, ja que, tot i que era complicat recuperar el nombre de vots necessaris per guanyar, nosaltres hi creiem.

Per altra banda, ha estat una molt bona experiència. He tingut l'oportunitat de conèixer, encara més bé, el nostre poble, el que pensa, el que sent... He tingut l'oportunitat de treballar amb tot un equip amb molta il·lusió, amb moltes ganes. Hi ha hagut moments de tot, com en qualsevol bona relació, i això m'ha omplert de molta satisfacció.

Vull donar les gràcies, de part de tota la gent que ha treballat perquè això fos possible, a tots els escalencs i escalenques que han dipositat la seva confiança en nosaltres. 920 persones ens han votat. 920 persones creien en el nostre projecte. Moltes gràcies. Estem molt i molt agraïts pel vostre esforç i per la vostra complicitat.

Ara ve un període de reflexió i interiorització de tot això que ha passat... i ben aviat, començar a posar-nos les piles per poder fer una oposició que sigui útil al poble. Una oposició constructiva i positiva, ja que continuem creient que fent les coses ben fetes, amb treball, perseverància i respecte s'aconsegueixen els somnis. I el nostre somni és aportar el millor per L'Escala.

El nostre equip continua treballant. Hi ha molts reptes, molta feina, i no volem declinar les nostres responsabilitats.

Gràcies, una vegada més a tots i totes els que confieu en nosaltres.

Fins aviat,

Mari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada