dilluns, 25 d’abril del 2011

Gran dia a Cinc Claus

Jornada completa a casa nostra! L'agrupació l'Avi Xaxu ha organitzat excel·lentment l'aplec de Cinc Claus. Hi ha hagut el concurs d'arrossos on he tingut l'honor de formar part del jurat. Realment ha estat complicat... Tots estaven boníssims!!! I després de provar-los tots per dinar, hem fet baixar l'arrós tot ballant sardanes. LA PRINCIPAL DE L'ESCALA cada vegada ho fan més bé... potser perquè ja tenen sis dones!!

Aquestes activitats són les que realment aporten cohesió. Amb el bon temps que ha fet avui, hem pogut gaudir del dia, de la gent, de la companyia, del menjar, la música... Ens ho hem passat molt bé tots plegats. En aquests llocs t'adones que tothom és amic i que tots ens sentim orgullosos del nostre poble, el  tarannà alegre i festiu, i les ganes de passar-ho bé quan és el moment.

Vull felicitar a LA PRINCIPAL DE L'ESCALA per tocar tan bé i per haver-nos obsequiat amb unes melodies que ens han fet saltar amb alegria. A tots els participants del concurs d'arrossos perquè han demostrat que hi ha molt bons cuiners!! A tots els que han vingut a la festa i a passar-ho bé... I sobretot, a L'AGRUPACIÓ L'AVI XAXU per fer les coses tan ben fetes, amb molt de gust i amb molta professionalitat. Gràcies a tots i totes!

I pels que no heu pogut venir, us faré dentetes amb aquestes fotos :)








Mari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada