diumenge, 24 d’abril del 2011

Una molt bona diada de Sant Jordi



Davant la sorpresa de tots, ahir va fer una molt bona diada. Tothom esperava pluja i, ves per on, el dia ens va obsequiar amb un solet que va anar apareguent a estones. El resultat ja el vau veure... una gentada a les parades, als carrers, i també a les botigues, als bars, als restaurants... Va ser una molt bona diada per tots.

I com no, nosaltres també hi vam ser per poder estar a prop, com sempre fem, de tots vosaltres. Em sento molt contenta perquè tan jo, com la resta de l'equip, vam tenir molta estona per poder parlar amb tranquilitat amb tots aquells de vosaltres que vau venir.

A mi ja em coneixeu, i saber el valor que li dono al fet d'ESCOLTAR. I aquest mateix tarannà és el que seguim tots plegats. Per això, a part de totes les reunions que hem anat fent, aprofitem diades com les d'ahir per donar-los l'oportunitat per expressar les vostres necessitats, inquietuts, de què ens conegueu, de què veieu que volem el mateix que voleu vosaltres. Per actuar cal escoltar. D'aquesta manera podrem fer el camí en la mateixa direcció.

Per cert, felicitats a tots els Jordis i Jordines!!

Mari

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada